Over Ray Vincentie

profielfoto Ray Vincentie
Ik ben van huis uit een stevige HR Manager met allround ervaring, opgedaan bij ondermeer ING, Logica en ADP. De laatste jaren heb ik mij meer en meer gespecialiseerd in recruitment,  jobcoaching en arbeidsmarktcommunicatie.Mijn passie en drive ligt in brede zin bij het ondersteunen van managers en medewerkers in hun loopbaan.

Recruitment: zoeken, vinden en binden
Ik help ondernemingen met het zoeken, vinden en binden van het juiste talent, zodat zij kunnen groeien. Door het tijdig aantrekken van het juiste talent zijn bedrijven in staat om zich beter te onderscheiden van hun concurrenten.

Loopbaancoaching
Daarnaast coach ik managers en medewerkers in hun loopbaan. Soms kan je werk je weinig of geen voldoening meer geven en ben je je motivatie en de weg kwijt. Je voelt je niet gewaardeerd, je voelt je niet (meer) verbonden met je werk of je wordt te weinig uitgedaagd in je werk. De balans in werk en privé kan dan behoorlijk verstoord raken. Je horizon verbreden, kijken wat er nog meer mogelijk is, helpt je dan verder.

Veel mensen zitten ook midden in een reorganisatie op hun werk, dat geeft veel onzekerheid en verandering. Ik help mensen om hierin te bewegen van “moeten” naar “willen”.
Ik help je op weg met het zetten van de juiste stappen, zodat je uiteindelijk weer zelf keuzes kan maken. 

Mijn dienstverlening is gebaseerd op de volgende normen en waarden:

  • legt de verbinding
  • transparant
  • positief kritisch
  • integer en betrokken
  • zorgvuldig